Tematikus táborok


Különböző tematikájú táboroknak adunk helyet, és biztosítjuk számukra azt a hátteret, amelynek segítségével a táborozó csoport teljességgel a szakmai programja megvalósítására összpontosíthat.

Szállást és teljes ellátást nyújtunk, de igény esetén programok, kirándulások megszervezését, lebonyolítását is vállaljuk.

Kiknek kínáljuk ezt a tábort?

Olyan csoportoknak, egyesületeknek, osztályközösségeknek, vagy baráti társaságoknak, akik egy csodálatos környezetben, százszázalékos szolgáltatást (szállás, étkezés, programok) szeretnének kapni, hogy a saját szakmai programjukat, munkájukat maradéktalanul végezhessék.

tematikus táborok

Miért ajánljuk magunkat?

Tematikus tábor A helyszín magáért beszél! A káprázatos Adria, a tenger, a napsütés, a hegyek, a hangulatos kis városkák, rejtélyes utcácskáikkal, a halászhajók, az olíva ligetek csodás környezettel ajándékoznak meg bennünket. Ehhez biztosítjuk a csendes, kényelmes, árnyas szállást (faházakban, illetve apartmanokban) és a remek magyaros konyhát – szem előtt tartva a vegetáriánusok igényeit is. Ételeinket nagy-nagy szeretettel, kizárólag friss alapanyagokból és adalékmentesen készítjük.

Mottónkat mindig szem előtt tartva ajánljuk magunkat: küldetésünk, hogy vendégeink elégedetten és kipihenten térjenek haza.

Szabad szálláshelyek