Családi táborozás, nyaralás


Milyen a tökéletes családi nyaralás? Mi az, amit a szülők (és gyerekek) elvárnak egy családi nyaralástól?

Kényelmes szállás, finom ételek, színvonalas programok a gyerekeknek, hogy a szülők is időnként lazítani tudjanak, miközben biztonságban érezik csemetéiket. Tiszta strand, ragyogó kék tenger, érdekes kirándulási lehetőségek. Nem mellesleg, mindez lehetőleg elérhető áron.

A családi nyaralás akkor válik mindenki számára valódi nyaralássá, ha a gyerekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat és kipihenten, feltöltődve térnek haza. Mi ezen dolgozunk, ezt tekintjük küldetésünknek.

Hogyan tudjuk teljessé tenni a család nyaralását?

Kisbabával is kényelmesenmert biztonságos és kényelmes szálláshely – nagy fákkal, sok árnyékkal. Könnyen megközelíthető, árnyas strand, kis – aprókavicsos – öblökkel, lehetővé téve a baba biztonságos és önfeledt lubickolását.

Az egész időt a családra és magára fordíthatja (az anya is), mert a teljes ellátás, amit biztosítunk ezt lehetővé teszi.

Kisgyerekkel nyugalomban, mert animátoraink érdekes foglalkozások keretében megtöltik hasznos tartalommal azokat az idősávokat, amikor csak unatkozna a gyerek – ebéd utándélutáni strandolás előtt, vagy éppen este. Igyekszünk visszahódítani a gyerekeket az okostelefonok világától, és a személyes foglalkozásokon keresztül új, izgalmas élményekhez juttatni őket.

Nagyobb gyerekekkel az unalom ellen, mert a mai felpörgetett világban, ahol az ingerküszöb nagyon magas és irdatlan mennyiségű információt erőltetnek a gyerekek fejébe (is), nagyon nehéz újat, és főleg érdekeset közvetíteni a fiatalok felé. Igyekszünk valódi figyelemmel megtalálni Velük a kapcsolatot és bevonni Őket társasjátékokba, fociba, beszélgetésekbe.

Szabad szálláshelyek