Vendégek véleménye rólunk


 

Bacsa család

"Három gyermekünkkel nyaraltunk immár második alkalommal Tribunjban, a Tengeri Táborban. Ha lehet, másodszor még jobban éreztük magunkat, mint első alkalommal. Be kell valljam anyaként én forszíroztam először, hogy ide menjünk nyaralni, hiszen a leírás alapján úgy gondoltam ez nekem is pihenés lehet 3 gyerek és egy férj mellett. Nem csalódtam és másodszor már nem kellett senkit rábeszélni, hogy térjünk vissza. A faház minden igényünket kielégítette, a gyerekek biztonságban játszhattak a zárt területen, bandázhattak a többi gyerekkel, a csocsó asztal szuper ötlet, a délutáni kézműveskedést imádták,Tribunj igazi ékszerdoboz, többféle strandja közül válogathatunk és ami nagyon fontos és jóleső, hogy remek ételeket és remek kiszolgálást kaptunk a táborban. A Bóni család nagy hangsúlyt fektet rá, hogy az az egy hét valóban a pihenésről, kikapcsolódásról szóljon a családoknak és ezért ők mindent megtesznek! Köszönet érte!! Nagyon remélem, hogy még találkozunk, és visszatérhetünk következő nyáron is. Egyetlen negatív dolgot tudok csak leírni, és nem tudom mennyire a szállásadó lehetősége ezen változtatni, hogy ha jól számoltuk, eggyel kevesebb a parkolóhely , mint a faházak száma, és sokszor mi, mint utolsó hazaérkezők nem találtunk parkolóhelyet...  "

Durucz család: Tibi, Ildi, Dávid, Kristóf és Mátéka

"Felejthetetlen napokat töltöttünk el a táborban veletek. Azt a rengeteg finomságot a mai napig is emlegetem, amiben benne volt Kati néni szíve- lelke!👌A Tünde kelt kiflije meg olyan volt mint egy mennyei csoda , mert nagymamám tudott ilyen finom kelt tésztákat sütni. Nem beszélve arról, hogy 70 ember részére elkészíteni nem kis fizikai teljesítmény, de aki beleteszi a szívét azt megkapja hozzá az erőt is!❤Annyi szeretetet kaptunk tőletek, amennyit csak igazszívű emberek tudnak adni Orsit, Andit, Lucát és Gergőt is beleértve. Éreztük, hogy fontosak vágyuk, bármit kértünk teljesítettétek! A délutáni foglalkozásokon pedig ismerkedhettek egymással a gyerekek és jó volt látni ahogyan egymástól ellesik a gyöngyképek kirakási technikáit! Mi nagyon sokat kaptunk ezen a nyaraláson! Olyan családdal kerültünk “véletlenül” egy asztalhoz akivel több programot is közösen szerveztünk.  Nekem kifejezetten tetszett, hogy nem egy zajos partszakaszon voltunk. Esténként sokat bicikliztünk, csillagokat néztünk! Teljes feltöltődés volt! Kívánom, hogy még nagyon sok családnak adjatok hasonló jó élményeket és az egész csapatnak hogy ezt a sok törődést 1000*-esen adja vissza számotokra a ÉLET! Remélem még találkozunk, addig is a legjobb reklámot mívelem: az elégedett vendég megosztja élményeit ismetőseivel! További élménydús táborokat kíván a Durucz család Tibi, Ildi, Dávid, Kristóf és Mátéka!"

Somogyi-Tóth Eszter és Molnár Péter

"Szeretnénk köszönetet mondani a nyaralásért. Négy kisgyermekünkkel töltöttünk egy hetet a Tengeri tábor egyik apartmanjában. A négy nagyszülőt is magunkkal vittük, ők a mellettünk levő apartmant kapták. Így minden korosztály nevében mondhatjuk, nagyon jól éreztük magunkat és csak ajánlani tudjuk ezt a helyet. Nagyon tetszett a többféle strandolási lehetőség (a falu központjában illetve picit távolabb, de még gyalogtávra levő partszakaszok egyaránt) és mindenkinek ízlettek a finomabbnál finomabb ételek. Nem kell főzni és mosogatni...! Külön kiemelnénk az ebéd utáni szieszta lehetőségét, amikor is Tünde a nagyobbacska gyerekeket másfél órára lefoglalja kézműveskedéssel, társasozással. Nagy ajándék ez a szülőknek, és a gyerekek is minden nap nagyon élvezték. Mindezt igazán kedvező áron biztosítja Tünde és István, akik szívvel-lélekkel dolgoznak a családok pihenéséért és mindenben segítenek. Itt említenénk meg a csodálatos habos Latte-t is, amit Tündi készít. Tribunj pedig nagyon szép és kedves falu, éppen annyi esti pezsgéssel, ami még jól esik, de az éjszakai nyugalmat nem zavarja. Mindenképpen visszatérünk. Somogyi-Tóth Eszter és Molnár Péter"

Örvendi család

"
A tribunji nyaralásunk életünk nagy élménye volt, tele kalanddal. Mi végül az apartmant választottuk, így is bekapcsolódva a tábori közösség életébe.
Köszönjük a sok finom ételt. A rengeteg helyismeret - melyet tőled és fiadtól kaptunk- alapvetően befolyasolta, hogy ilyen felszabadultan tudtunk napról napra új élményeket szerezni.
"

Derkovics család Pécs

"
2018 júliusában 7 felejthetetlen napot töltöttünk el Dalmácia egy gyönyörű kis falujában, ami a tengerpart mellett közvetlenül feküdt. A hely maga csodálatos, nagyon hangulatos kis falu, ami minden szempontból kielégítette az igényeinket.Gyönyörű, tiszta ingyenes strandjaiból választhattuk azt, amelyikhez épp kedvünk volt.Kulturális lehetőségekből, hajóutazásból sem volt hiány. Nagycsaláddal mentünk (2 felnőtt,5 gyermek), és nagy könnyebbség volt számunkra, hogy minden nap kaptunk étkezést a tengeri táborban. Ez azért volt nagyon jó, mert végre én is eljuthattam a gyerekekkel búvárkodni, strandolni délelőttönként, és visszatérve finom magyaros ebéd várt, és még mosogatni sem kellett :) Családunkból ketten gluténmentes diétát tartanak, és sikerült ezt a problémát is rugalmasan megoldani, mint ahogy azt is ha nem értünk oda reggelire vagy ebédre egy program miatt, félrerakták nekünk, vagy elvihettük, hogy az apartmanba együk meg. A szállással kapcsolatban meg voltunk elégedve, de érdemes időben foglalni, mert akik hamar elfogynak a tágas szállások. Jó lehetőség volt az ebéd utáni gyerekfoglalkoztató, ahol szakképzett pedagógus játszott a gyerekeinkkel, szülői felügyelet nélkül. Mindez szinte Balatoni árak alatt, ami egy nagycsaládnál nem utolsó szempont.
Minden nap búvárkodtunk, amire nagyon sok lehetőség volt a tiszta vizű gazdag állat és növényvilágú tengeröblökben. Tengeri cipő kötelező! Horvátország ebben  a kis gyöngyszem falujában minden korosztály megtalálja számára a kikapcsolódást.
Van egy kis sziget ami Tribunjhoz tartozik, Egy kis kőhídon lehet átjutni. Odaérve, mintha időutazást tettünk volna, hamisítatlan középkori hangulat fogad minket a kis sikátoros utcácskáival. A szent Nicolas kápolnához felsétálva, ami a falu közepén van, gyönyörű kilátás nyílik a környező kis szigetekre.
Ez egy olyan kikapcsolódás volt az egész család számára, ami a közös élményeken keresztül mindig felejthetetlen marad.
Derkovics család
"

Rácz Linda és családja

"
Tribunj csodás, élhető kisváros, nagyon jó adottságokkal, széles szolgáltatási kínálattal. És nincs nyüzsgő tömeg! Mindenki kedvére válogathat a különböző tengerpartok között, mert megtalálható az apró kavicsos, a betonos és a sziklás part is. A településtől nem messze több felfedezésre érdemes hely, látványosság található. Tribunj olyan város, ahol szívesen élnénk!
Remek a légkondicionált apartman, a leírásnak és a fotóknak megfelelő. A miénkben 2 hálószoba volt franciaággyal, két kiskamasz gyerekkel nagyon ideális. Két terasz tartozott az apartmanhoz, ami a vizes ruhák teregetésére és a késő esti beszélgetésekhez kitűnőnek bizonyult.
A szálláshelyünk olyan közel volt a tengerparthoz, 3 perc sétára, hogy pár nap után már mi is - felvéve a helyi szokást - fürdőruhában mentünk a partra.
A napi háromszori étkezés megkönnyíti a nyaralók életét, nem kell foglalkozni a bevásárlással, nem kell gondolkodni, hogy mit egyen a család. Ha pedig mégis mást ennénk, mint az aktuális kínálat, az apartman előtt van élelmiszer bolt, és pár száz méterre több hangulatos étterembe is betérhetünk.
Bóni István és családja kedves, figyelmes vendéglátók! Bármilyen kérdéssel, kéréssel lehet hozzájuk fordulni, olyan információkat is tudnak, amit a google-on hiába keresnénk.
Vidám, élményekben gazdag hetet töltöttünk a tribunji Tengeri Táborban. Biztosan visszatérünk!
üdvözlettel: Linda és családja
"

Dr. Dubecz Edina

"
Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki már megunta a sátrazást, de a szállodai körülményeket nem tudja megfizteni. Teljes ellátás kérhető, hazai ízekkel. Nagy könnyebbség, hogy nem kell minden nap főzni és lehet a tengerparton sütkérezni minden gond nélkül.
A tenger 2 perc sétára van. A víz tiszta, a part kavicsos. Több zuhanyzási lehetőség is ki van alakítva. Augsztusban nem zsúfolt.
Esténként a város gyönyörű, hangulatos. Tíz perc sétával elérhető. Kikötőjében gyönyörű yachtok állnak.
Ár érték arányban azt gondolom jó választás! Mi már kétszer voltunk!
"

Rákos Lajos

"Már két alkalommal jártunk a Tribunji táborban, mind a kétszer elvarázsolt minket, és még biztos, hogy visszatérünk. Szállásunk tökéletes volt, a helyiek nagyon kedvesek voltak. A táborban az ételek a hazai ízeket idézték. Mi a táborhoz legközelebbi strandot látogattuk leginkább, de egyszer- kétszer a Murteri strandon is voltunk, ami igazán kisgyermekeseknek való. A fagyit és az esti sétát nem hagytuk ki egy nap sem.
Üdvözlettel: Rákos Lajos
"

Molnár-Karsa család

"Amikor 2 évvel ezelőtt tervbe vettük, hogy sok év kihagyás után nyaralni indulunk, Horvátország lett a cél, - ott még sosem voltunk -. Olyan helyet kerestünk, ahol a tenger tiszta, és közel van, a gyerekeket pedig tolerálják. Szerettünk volna teljes ellátást, de ez egy 5 fős családnál igen költséges, az étterembe beülés pedig nem a Mi műfajunk. A nyelv, és helyismeret hiány is bizonytalansággal tölt el mindig. Amikor rátaláltunk a tengeri táborra, gondolni sem mertem, hogy minden feltételünknek megfelel. Jó áron, teljes ellátással, magyar nyelven, szép helyen... és tényleg így van: szenzációs! Mi a C apartmant választottuk, ami tökéletes minden szempontból, és csodálatos a kilátás a hatalmas teraszról a tengerre. A teljes ellátás csúcs! Nem volt gondom 1 hétig a főzésre, mosogatásra. Az ételek egyszerűek, de finomak, és mennyiségre is elegendőek. A gyerekek is mindig megették. A táborhelyen, ahol az étkezés folyik, mindig bandázhatnak, lehet csócsózni, rajzolni, és nem kell a gyerekeknek visszafogni magukat, játszhatnak hangosabban. Tribunj nagyon szép hely, és mindenhez közel van, amit érdemes megnézni. István - a tulajdonos - mindig segít, és jó tanácsokat ad. Mi már kétszer voltunk itt egy hetet, és biztos menni fogunk még. Bejártunk sok nevezetességet, kisebb utazással elérhetőek (Vodice 5 km, Krka 25 km, Biograd 35 km, Zadar 75 km, Trogir 75 km, hazafelé nem kitérő Plitvice 165 km) csodálatos helyek, és mellette sokat fürödtünk, búvárkodtunk, játszottunk a kristálytiszta tengerben. Szívből tudjuk ajánlani mindenkinek."

Simon család, Mozsgó

"Nagyon jól éreztük magunkat, az apartmanban tisztaság volt, a kiszolgálás is remek volt, finom kajákat kaptunk, sok a látnivaló a környéken."

Jung Antal

"35 fővel (öregfiúk csapat családostól) nyaraltunk Istvánéknál a Tengeri Táborban. Kellemes környezetben, a fiatalságunkat visszaidéző tábori hangulatban telt el az egy hét. Nem csak a hely szelleme, de vendéglátóink kedvessége, helyismerete, segítőkészsége is garancia volt a felejthetetlen nyaralásra. A háromszori étkezés, bőséges és ízletes volt. Külön kiemelném a házias finom ízeket (és ez az egész csapat véleménye). Tribunj pedig csodálatos, erről nem is írok többet. Nézd meg. Szóval, ha csak nem vagy szálloda függő, akkor jó szívvel ajánlom a Tengeri Tábort, de legalább két hétre foglalj, mert az idő itt valahogy sokkal gyorsabban telik. István és csapatának Köszönünk mindent."

Petrik József, Szigetvár

"A Tribunjban lévő Tengeri Táborról a barátainktól szereztünk tudomást, akik már visszatérő vendégek. A tengerparthoz és a belvároshoz közel, árnyas faházakban kaptunk szállást. A személyzet kedves, segítőkész, a napi háromszori étkezés változatos és ízletes volt. A gyerekeknek külön programokkal kedveskedtek. Kiépített, lassan mélyülő kavicsos, és sziklás partszakaszok egyaránt találhatók rövid sétányi távolságban. A közeli, szép belvárosban különféle programok, éttermek és fagyizók óriási választéka várja a nyaralókat. A közeli Vodice, Sibenik, Zadar és a csodálatos Krika nemzeti park pedig remek kirándulási lehetőséget kínálnak, akár hajóval is. Nagyon klassz hét volt.  "

Rózsa Zsombor, Palics

"A tribunji Tengeri Táborban eddig két alkalommal üdültem. Egyszer hat pedagógus és negyvennégy gyermek kíséretében, míg másodszor szűk baráti társaságommal jártam ott. Így volt alkalmam megismeri a tábor nyújtotta lehetőségek széles tárházát. Az üdülőhely Tribunj, három gyermekbarát stranddal rendelkezik, valamint kellemes dalmát hangulat és történelmi látnivalók vártak minket. A mindössze 20 percnyi sétára található Vodice, pedig lüktető esti hangulatával, kitűnő éttermeivel, bazárjával, élményszerű strandjával és hajózási lehetőségeivel varázsolt el mindenkit. Tribunjhoz közel esik a Krka Nemzeti Park is, amelyet mindenképpen érdemes meglátogatni. A szálláshelyet szép, tiszta, komfortos, faházak és apartmanok képezik. A táborban kedves vezetőség, személyzet várt minket, illetve tette szebbé üdülésünk minden percét. A szálláshelyen napi háromszori étkezést is biztosítottak számunkra, a fogások változatosak és mind a magyar konyha remekei voltak. Ezt az üdülési lehetőséget bátran merem ajánlani, akár csoportvezetők, akár családi-, baráti körben nyaralni vágyók számára."

Bacskó Tünde, Pécs

"Azért szeretem, mert csak a pihenésről szól! Nincs főzés, bevásárlás. Melyik étterembe menjünk v mit főzzünk? A menü nagyon finom és házias. Van magánszféra és van közösségi életre is lehetőség. Borozás a kis ház előtt az olajfák árnyékában és/vagy este. Barátságok szövődnek. Szülők számára is igazi kikapcsolódás az ebéd utáni gyerek foglalkoztató által. -Évek óta nem olvastam ebéd után ágyban fekve, majd el is szundikálhattam rajta. A tenger közel van és kristálytiszta, a picike város pedig egy igazi ékszerdoboz."

Galamb Emese

"Kedves Leendő Táborozók! Először arra gondoltam, talán nem is kellene annyira dicsérnem a tribunji nyaralásunkat, hiszen jövőre is szeretnénk magunknak és barátainknak helyet, jövőre is visszajárnánk a kis faházakba pihenni, feltöltődni! Most írjam le, hogy Tribunj és a tenger gyönyörű és tiszta, a városban este kellemesen lehet bolyongani, kiülni egy kis bár teraszára iszogatni? Hogy vendéglátónk előzékeny, de sosem tolakodó? Hogy a faházakban minden megvan, ami egy családnak kell? Tiszták, kényelmesek, nagy teraszuk van. Hogy az ételek finomak és bőségesek? Hogy szeretjük, mert saját faházunk van, de mégis a közös zárt udvarban szabadon játszhatnak a gyerekek, nem kell attól felni, hogy elcsatangolnak? Hogy éppen akkor érik a füge és az olíva, mikor ott nyaralunk? Hogy a környéken tök jó volt búvárkodni és kirándulni? Hogyisne! És ha jövőre nem lesz helyünk?!"

Szekeres Tibor Mogyi SE Baja

"Immáron két esztendeje járunk Tribunjba a Tengeri Tábor szállás- és étkezési szolgáltatásait igénybe véve triatlon egyesületünk 14-18 éves versenyzőivel. A gyönyörű tengerparti falucska tökéletes bázis számunkra, hiszen a szállás tiszta rendezett és nagyon csendes helyen fekszik. A tengerpart alig 2 perc sétával elérhető. A falu és környezet autóforgalom szempontjából igen kedvező a kerékpáros és futó edzéseink megtartásához. A házigazdák az étkezési időnket az edzésekhez igazítva nagyon rugalmasan kezelik. Igen bőséges és nagyon változatos a menü tapasztalataink szerint. Egyedi kéréseinket / laktóz -, liszt- és egyéb érzékenység/ is igyekeznek megvalósítani az étkezések során. A szobák jól felszereltek, egy hetes ruha és sportfelszerelés is bőven elfér szobánként a szekrényekben. A falu központjában található hangulatos kávézók és hajókikötő kellemes esti sétákhoz kiválóan alkalmas. Amennyiben valaki a kissé nyüzsgőbb életet keresi a szomszédos Vodice szinte egybeér Tribunjal. Ár- érték arányban aki ennél jobbat talál, kérem jelezze felénk :)"

Üdvözlettel: a Király család

"Teljesen megvoltunk elégedve a szállással, a változatos étrenddel. Gyönyörű volt a hely, közel volt a part. Nagyon jó volt az esti séta a falu központjában, a kis híd és a kis sziget. A gyerekek is nagyon élvezték a táborban lévő foglalkozásokat. A kislányunk el sem tudott szakadni a foglalkozásokról, egész héten át minden nap gyöngyöt rakott, melyet nagy gonddal és odafigyeléssel ki is vasaltatok (mai napig is meg vannak). A kisfiunkat pedig alig lehetett a csocsó asztaltól elhívni. Mi szülők is jól éreztük magunkat, hogy a gyerekkel külön szakképzett ember foglalkozott, így nyugodt szívvel tudtunk kikapcsolódni kettesben. Pozitív dolog volt még, hogy nem kellett azon törni a fejünket, hogy mit és hol együnk. Jó volt számunkra még, hogy magyarok között lehettünk, akik nagyon kedvesek voltak. Röviden az egész család jól érezte magát, és ha tehetjük akkor máskor is szeretnénk nálatok táborozni."

Imre Júlia, Gyöngyösfalu, Dr. Tolnay Sándor Ált. Isk. igh.

"Mi az iskolai nyári táborunkat szerveztük idén Tribunjba. Most voltunk itt először (40 gyerek 8 felnőttel). A tábor elhelyezkedése kiváló, közel van a jól kiépített tengerpart. Az ellátás, a napi háromszori étkezés kifogástalan. Rengeteg kirándulási lehetőség közül mi is kipróbáltunk párat: Sibenik, Zadar, Vodice, hajókirándulás, aquapark, stb. Istvánnak és a személyzetnek külön köszönet a rengeteg segítségért. Csak gondolnunk kellett valamire és ők már adták is a javaslatokat, segítettek a megvalósításban. Jövőre újra megyünk!!!!  "

Üdvözlettel: Rimóczi Renáta

"Régóta tervezgetett tengerparti nyaralásunk csak váratott magára,amikor egy, az iskolánkhoz érkezett emailben olvastam a táborról.  Úgy éreztem meg kell ragadnunk a lehetőséget és nem is csalatkoztam a megérzésemben. Kalandosan induló utazásunk minden félelmét eloszlatta vendéglátóink barátságos hozzáállása és mérhetetlen segítőkészsége. Feledhetetlenek lesznek számunkra az ott töltött napok. A délelőttök a három percnyi sétával elérhető gyönyörű tengerparton, ahol nem kellett aggódnunk az értékeink miatt, mert senki sem nyúlt a más holmijához, így nyugodtan lubickolhattunk az azúrkék habokban, vagy a fagyizással egybekötött esti séták az igazán kiadós vacsi után. Mert éhesek sosem voltunk. Házigazdáink mindig gondoskodtak még repetáról is a finom,valóban házi kosztból. Szóval aki szeretne belevágni és megnyugtatóan barátságos, otthonos környezetben eltölteni egy hetet a horvát tengerparton, ne habozzon. Keresse bátran a Tengeri Tábort! Én csak ajánlani tudom mindenkinek őszinte lelkesedéssel."

Kávai Andor, Vajdaság

"A tribunji tábor kényelmes faházai külön hangulatot teremtenek a tengerparti nyaralásnak. Csendes nyugodt helyen vannak, miközben a strand zsivaja csak egy rövid sétányira kb. tíz háznyira található. Kedvencem az árnyékos terasz, ami kellemes baráti és családi beszélgetéseknek, társasjátékozásnak vagy épp feltöltődő magányosan olvasgatásnak ad helyet. Mindez a fenyőfák és a sós tenger illatával fűszerezve. Csapatommal több éve visszajárok a Vajdaságból Tribunjba a Tengeri Táborba. A gyerekek is, a szülők is csodás élményekkel térnek haza minden évben."