Közös étkezés a táborban


Nagy gondot fordítunk vendégeink étkeztetésére. Mindennapos bevásárlással biztosítjuk a friss alapanyagokat, melyekből minőségi, magyaros ételeink készülnek. Készítésük során semmilyen mesterséges adalékanyagot nem használunk.

A menüsor összeállításánál fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek többségének ízlését kövessük, de kerüljön az asztalra zöldség, saláta, főzelék.

Naponta három étkezést biztosítunk, ebből kétszer szolgálunk fel meleg ételt: ebédre és vacsorára. Az ebéd egyik fogása húsos étek és gyakran a vacsora is. Adagjaink bőségesek, így pótebéd vagy pótvacsora beszerzése nem terheli vendégeink pénztárcáját. Ízlésbeli különbözőség esetén sajnos nem tudunk segíteni, naponta egy menüsort készítünk.

Előzetes kérésre vegetáriánus, tejmentes és tojásmentes ételek készítését is vállaljuk, de csakis a turnus teljes időtartamára (aki jelzi az érkezését megelőzően, hogy egyéni diétát folytat, a nyaralás végéig egyfajta étrendet biztosítunk számára, nem áll módunkban naponta felülírni a megbeszélteket). A diéta specialitása miatt a gluténmentességet nem tudjuk biztosítani. Ha egy turnuson belül csupán néhány főt érintenek a felsorolt diéták, akkor egyszerű változatokat kínálunk helyettük ( pl. húsús tészta helyett sajtos tészta, vagy a tejszínnel készült ételekből kiveszünk mielőtt behabarjuk stb.). Ha a teljes csoport kér vegetáriánus, lakto-, lakto-ovo, tejmentes vagy paleo menüt, akkor felár ellenében előzetes igényegyeztetéssel változatos étrendet tudunk biztosítani.

Folyamatosan ügyelünk ételeink friss felszolgálására, konyhánk higiéniájára. Kérjük minden kedves vendégünket, hogy az étkezési időpontok pontos betartásával segítsék munkánkat.

Jó hangulatú étkezésekkel, finom ízekkel várjuk vendégeinket!